Het nieuws van jouw voetbalclub op VOETBAL IN NL?

INSCHRIJVING OPLEIDING UEFA B GEOPEND

INSCHRIJVING OPLEIDING UEFA B GEOPEND

Trainers die zich verder willen ontwikkelen en in het bezit zijn van het diploma UEFA C of UEFA C Youth kunnen zich nu inschrijven voor de opleiding UEFA B. – Foto: KNVB Media

Trainers die zich verder willen ontwikkelen en in het bezit zijn van het diploma UEFA C of UEFA C Youth kunnen zich nu inschrijven voor de opleiding UEFA B. Die wordt gegeven via de KNVB Academie. Inschrijving is mogelijk tot en met 18 mei.

Voor de zomer zal er een bijeenkomst worden georganiseerd. Na de zomer zal de opleiding vanaf september weer worden vervolgd. De opleiding duurt in totaal 9 maanden en bestaat uit 39 bijeenkomsten. Deze opleiding wordt gegeven bij onderwijsinstellingen, verspreid door Nederland.

Met dit diploma kunnen zowel senioren- als jeugdspelers worden getraind en gecoacht die uitkomen tot en met topklasse vrouwen, tweede klasse mannen, tweede divisie A-junioren, eredivisie B-junioren en eerste divisie C-junioren.

Juiste trainer-coach
Binnen het amateurvoetbal zijn veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De opleiding UEFA B is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het – met succes – uitvoeren van deze taken. De opleiding UEFA B richt zich vooral op het ontwikkelen van een speelwijze tijdens het seizoen bij seniorenteams en de bovenbouw van de jeugd.

Lees hier meer informatie en schrijf je in